chiang mai fishing   fishing chiang mai
 

WORLD WIDE ANGLER

HAVE BEEN RECOMMENDING

BIG GAME FISHING

CHIANG MAI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallo allemaal,

Allereerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Jantien de Jong en samen met een goede vriend van me, Emiel, op vakantie in Thailand. Emiel vind vissen heel erg leuk en zag een advertentie van visdagjes met Suvitte. Eerlijk gezegd leek het mij helemaal niks, maar om nu weer een dag te shoppen, ik had al veel te veel uitgegeven.
Bovendien hadden ze de afspraak; als je niks vangt krijg je je geld terug, dus heb maar besloten ook een lijntje uit te gooien en het gewoon te proberen.
Emiel kon meteen aan de bak en ik moest eerst nog leren inwerpen. Na een beetje uitleg en 10 pogingen ging er eindelijk eentje ver genoeg en kreeg ik ook aas aan mijn hengel. Ik had meteen beet, de Meakhong Catfish. Voor mij echt een joekel, 10 kilo ofzo. Ik vond het best zwaar werk zo’n vis binnenhalen, maar wel erg leuk om te doen.
Uiteindelijk hebben we samen 17 vissen gevangen die ochtend, enne tot onze verbazing had ik de grootste. Eentje van 18.5 kilogram. Ik ben er helemaal trots op, want dit was de eerste keer dat ik tijdens een poging vissen ook echt wat ving. Zal wel een teleurstelling zijn als ik het vissen in Nederland ga proberen, want daar zijn ze niet zo groot.
Ik zou zeggen ga lekker een ochtendje vissen en beschik daarna over mooie foto’s en verhalen om je vrienden thuis versteld te laten staan. Ik heb er heel erg van genoten, ook al was het wel een beetje uitputtend.

Veel plezier alvast en proost op een goede vangst.

Groetjes Jantien

 

vissen chiang mai vissen in chiang mai
 
vissen in chiang mai mekong giant catfish
vissen in chiangmai
 
vissen in chiang mai mekong catfish
 
vissen in chiangmai
vissen in chiang mai